Pas anëtarësimit të dhjetëra bletarëve në OAK, një delegacion e vizitoi fabrikën e prodhimit dhe përpunimit të mjaltit “Natura” në Deçan.

Nga z. Diamant Elshani pronar i kësaj fabrike u njoftuam për projektet që ka për t’a grumbulluar dhe përpunuar mjaltin e Kosovës me qëllim të brendimit dhe shitjes në tregjet ndërkombëtare. Kjo fabrikë është e vetmja në Kosovë e cila po ashtu është e pajisur edhe me laboratorin për matjen e cilësisë së mjaltit.

OAK do të angazhohet gjithnjë që t’i bashkoj bizneset me qëllim të përballjes me importin.