BUKA PREJ GURIT anëtare e OAK-së, kompani kjo e cila merret me përpunimin, montimin dhe shitjen e të gjitha llojeve të gurëve natyral nga Sferka e Gashit.

Gurët e ndryshëm dekorativ bëhen edhe me porosi.

Kujtojmë se BUKA PREJ GURIT i ka bërë punimin me gurë Ambasadës Amerikane në Kosovë.

Për më shumë informacione rreth BUKA PREJ GURIT vizitoni linkun më poshtë: 

https://www.facebook.com/bukaprejgurit/