Oda e Afarizmit të Kosovës

“Mitroplast” pjesë e Dhomës së Tregtisë

Dhoma e Tregtisë dhe Industrisë Kosovë me kënaqësi i’u prezanton anëtarin më të ri Mitroplast, me seli në Mitrovicë. Gjatë takimit të realizuar me përfaqësuesit e kompanisë Agim dhe Arbër Emini, palët definuan mundësitë e bashkëpunimit reciprok, me ç’rast vendosën edhe finalizimin e marrëveshjes së anëtarësimit. Mitroplast SH.P.K. është kompani prodhuese e dyerve dhe dritareve […]

“EUROMUSHROOMS” anëtari më i ri i Dhomës së Tregtisë

Listës së gjatë të bizneseve anëtare të cilat janë pjesë e Dhomës së Tregtisë dhe Industrisë, së fundmi i është bashkuar edhe anëtari më i ri, biznesi “EUROMUSHROOMS”. Përfaqësuesit e Dhomës së Tregtisë me kënaqësi pritën në takim Menaxherin Gjeneral të biznesit “EUROMUSHROOMS” Kolë Prenaj, ku diskutuan rreth gjendjes ekonomike aktuale në vend të bizneseve […]

Fabrika e Mobiljeve Interkos pjesë e Dhomës së Tregtisë dhe Industrisë Kosovë

Dhoma e Tregtisë dhe Industrisë Kosovë ju prezanton me anëtarin më të ri N.T.P. ” Interkos Mebel “, me seli në komunën e Ferizajit, përkatësisht Greme. N.T.P. “Interkos Mebel” është kompani e cila merret me prodhimin e mobilijeve, kuzhinave, dhomave të fjetjes, komodave, paradhomave si dhe shume elementeve tjera të enterierit varësisht nga kërkesat e […]

“Shtëpia e Embëlsirave Vlera”, pjesë e Dhomës së Tregtisë

Dhomës së Tregtisë dhe Industrisë Kosovë i bashkohet biznesi Shtëpia e Embëlsirave Vlera, me seli në Ferizaj. Gjatë takimit me pronarin Skender Asllani, u njoftuam nga afër me punën dhe angazhimet e kompanisë në sektorin e embëlsirave. Ëmblësira VLERA ofron: Bakllavë Torte shtëpie Rolladë Sheqerpare Bombica dhe shumë ëmblësira të tjera. Vlera është prezente me […]

“Fitorja” pjesë e Dhomës së Tregtisë dhe Dhoma e Tregtisë dhe Industrisë Kosovë

Komunitetit të bizneseve anëtarë në Dhomën e Tregtisë dhe Industrisë së fundi i’u bashkua edhe “Fitorja” SH.P.K. Përfaqësueset e Dhomës së Tregtisë dhe Industrisë realizuan takim me Zeqë Bakalli, përfaqësues i biznesit “Fitorja” SH.P.K., gjatë të cilit diskutuan për lobimin e vazhdueshëm që Dhoma e Tregtisë bënë për të krijuar një ambient sa më të […]

Dhoma e Tregtisë ndanë mirënjohje për biznesin anëtar Dauti – Komerc

Përfaqësuese të Dhomës së Tregtisë dhe Industrisë Kosovë vizituan biznesin anëtarë “Dauti Komerc” SH.P.K., me seli në Ferizaj, ku u takuan me drejtorin Bashkim Krosi. Me këtë rast, Dhoma e Tregtisë dhe Industrisë ndau mirënjohje me rastin e 30 vjetorit të themelimit të kompanisë si dhe për bashkëpunimin e vazhdueshëm ndër vite të “Dauti Komerc” […]

Vedo Design SH.P.K. pjesë e Dhomës së Tregtisë

Rrjetit të bizneseve anëtare në Dhomën e Tregtisë dhe Industrisë Kosovë së fundi i’u bashkua edhe biznesi Vedo Design SH.P.K. me pronar Erzen Dibra, me seli në Mitrovicë. Vedo Design SH.P.K. ka filluar të ushtroj veprimtarinë para rreth dy vitesh. Biznesi Vedo Design bën prodhimin e kukullave, tabllove dhe vitrinave për prezantimin e stolive në […]

“DeniViki” SH.P.K. biznesi më i ri anëtarë i Dhomës së Tregtisë

Dhoma e Tregtisë dhe Industrisë Kosovë ka kënaqesinë të ju prezantojë me anëtarin më të ri, biznesin “DeniViki” SH.P.K. E themeluar në Shtator të vitit 2020, kompania merret me prodhimin e folieve te aluminit, strech indrustrial, strech transparent, strech për ushqime, letër për pjekje dhe shumë të tjera, të gjitha këto me kualitet dhe cilësi […]

“Tisi-5” SH.P.K. pjesë e OAK-së

Rrjetit të bizneseve që besojnë misionit të Odës së Afarizmit të Kosovës së fundi i’u bashkua edhe fabrika “Tisi-5” SH.P.K., me seli në komunën e Pejës. Në takimin e realizuar me përfaqësuesin e kompanisë, Granit Hadergjonaj, u diskutua për nevojën që bizneset kanë për përkrahje, me theks të veçantë gjatë kësaj periudhe ku ndryshimet në […]

OAK prezenton biznesin anëtarë “Zvilo Factor” L.L.C.

Kryetari i Odës së Afarizmit të Kosovës, Skender M Krasniqi, mirëpriti në takim përfaqësuesit e biznesit anëtar “Zvilo Factor”L.L.C. Ahmet Morina dhe Elona Osmani. Gjatë këtij takimi u diskutua për sfidat me të cilat prodhuesit po ballafaqohen si rezultat i afateve të zgjatura të pagesave nga rrjetet e marketeve si dhe ndërhyrjen pozitive që Zvilo […]