Oda e Afarizmit të Kosovës

Dhoma e Tregtisë vizitoi Mobilerinë “Sollova”

Mobileria “Sollova” me seli në Podujevë ishte biznesi i radhës i cili u vizitua nga përfaqësueset e Dhomës së Tregtisë dhe Industrisë Kosovë. Takimi u realizua me pronarin e kompanisë Bardhyl Sollova, ku me këtë rast përfaqësuesit e Dhomës së Tregtisë u njoftuan nga afër me veprimtarinë e biznesit dhe ecurinë e punës në këtë […]

Dhoma e Tregtisë vizitoi Fabrikën e Mobileve “Celi”

Përfaqësuese të Dhomës së Tregtisë dhe Industrisë Kosovë vizituan fabrikën e mobileve “Celi”, me seli në Podujevë  ku u pritën në takim nga përfaqësuesi i biznesit Ferat Ejupi. Gjatë këtij takimi përfaqësueset e Dhomës së Tregtisë u njoftuan nga afër me veprimtarinë e biznesit, njëkohësisht njoftuan përfaqësuesin e biznesit për shërbimet dhe punën e Dhomës […]

Dhoma e Tregtisë dhe Industrisë vizitoi “Weng Fat Pulotry” SH.P.K.

Dhoma e Tregtisë dhe Industrisë Kosovë në vazhdimësi po viziton prodhuesit vendor, në mënyrë që nga afër të shoh procesin e punës e gjithashtu të identifikoj barrierat me të cilat ata janë ballafquar dhe aktualisht po ballafaqohen gjatë ushtrimit të veprimtarisë. Kryetari i Dhomës së Tregtisë dhe Industrisë Kosovë Skënder Krasniqi u prit në takim […]

Dhoma e Tregtisë vizitoi biznesin “Lirimi Plast”

Në kuadër të vizitave tek bizneset në Komunën e Podujeves përfaqësues të Dhomës së Tregtisë dhe Industrisë Kosovë, kanë vizituar biznesin “Lirimi Plast”. Në këtë takim u mirëpritëm nga drejtori i kompanisë, Lavdim Maloku. Me këtë rast biznesi “Lirimi Plast” u njoftua për shërbimet që Dhoma e Tregtisë dhe Industrisë Kosovë ofron për bizneset anëtare […]

“Mitroplast” pjesë e Dhomës së Tregtisë

Dhoma e Tregtisë dhe Industrisë Kosovë me kënaqësi i’u prezanton anëtarin më të ri Mitroplast, me seli në Mitrovicë. Gjatë takimit të realizuar me përfaqësuesit e kompanisë Agim dhe Arbër Emini, palët definuan mundësitë e bashkëpunimit reciprok, me ç’rast vendosën edhe finalizimin e marrëveshjes së anëtarësimit. Mitroplast SH.P.K. është kompani prodhuese e dyerve dhe dritareve […]

Dhoma e Tregtisë kërkon krijimin e Ligjit mbi Odat/Dhomat

Dhoma e Tregtisë dhe Industrisë Kosovë përmes një shkrese drejtuar Kryeministrit të Kosovës dhe Ministres së Tregtisë dhe Industrisë, ka kërkuar krijimin e një Ligj mbi Odat/Dhomat e Tregtisë dhe Industrisë. Bazuar në faktin që aktualisht është në shqyrtim Ligji mbi Odën Ekonomike të Kosovës, Dhoma e Tregtisë dhe Industrisë Kosovë kërkon zgjerimin e grupit […]

“EUROMUSHROOMS” anëtari më i ri i Dhomës së Tregtisë

Listës së gjatë të bizneseve anëtare të cilat janë pjesë e Dhomës së Tregtisë dhe Industrisë, së fundmi i është bashkuar edhe anëtari më i ri, biznesi “EUROMUSHROOMS”. Përfaqësuesit e Dhomës së Tregtisë me kënaqësi pritën në takim Menaxherin Gjeneral të biznesit “EUROMUSHROOMS” Kolë Prenaj, ku diskutuan rreth gjendjes ekonomike aktuale në vend të bizneseve […]

Dhoma e Tregtisë vizitoi biznesin “Fabrika e Mobileve Inner Design” në komunën e Pejës

Përfaqësuesit e Dhomës së Tregtisë zhvilluan takim me bashkëpronarin e kompanisë Inner Design SH.P.K. – z. Irfan Berisha. Inner Design SH.P.K. është fabrikë mobileve e cila merret me prodhimtarinë e drurit. Kompania bën prodhimin e produkteve të ndryshme si: Kuzhinave, dhomave të gjumit, enteriereve, paradhomave, tavolinave & karrikave e shumë të tjera. Inner Design SH.P.K. […]

Dhoma e Tregtisë priti në takim Ambasadorin e Luxembourgut në Kosovë

Në zyret e Dhomës së Tregtisë dhe Industrisë kishim kënaqësinë të mirëpresim në takim Ambasadorin e Luxembourgut në Kosovë z. Patrick Heck, dhe shefin e Ambasadës z. Eric Dietz. Ky takim kishte për qëllim njoftimin reciprok, diskutimin rreth mundësive të bashkëpunimit në aspektin ekonomik mes bizneseve të Kosovës dhe atyre të Luxemburgut, si dhe potencialet […]

Dhoma e Tregtisë vizitoi biznesin “MAL GROUP” në komunën e Pejës

Përfaqësuesit e Dhomës së Tregtisë zhvilluan takim me pronarin e kompanisë MAL GROUP SH.P.K. – z.Bujan Muhaxheri. MAL GROUP SH.P.K. është fabrikë e cila bën prodhimin qeseve të letrës. Qeset prodhohen në madhësi të ndryshme dhe ato mund të personalizohen sipas dëshirës. Kompania ka filluar punën që nga viti 2016 dhe momentalisht ka rreth 7 […]