“CELL WELLBEING BALKANS” sh.p.k me seli në Prishtinë, përfaqëson kompaninë Cell Wellbeing LTD në bazë ekskluzive për zhvillimin dhe zgjerimin e produkteve dhe shërbimeve të saj në Republikën e Kosovës, Kroacinë, Bosnjën dhe Hercegovinën, Malin e Zi, Serbinë dhe Maqedoninë Veriore.

Cell Wellbeing LTD është një bashkëpunim pune i profesionistëve të biznesit, shkencës dhe industrisë që janë të specializuar në zhvillimin e teknologjive të hartografisë epigjenetike dhe strategjive të optimizmit personal.

Shfrytëzimi i arritjeve të fundit në Biologji Kuantike dhe përdorimi i teknologjisë sonë më të përpunuar gjermane, së bashku me mendimtarët në këtë fushë, kanë krijuar një platformë personale të optimizmit për përdorimin në shumë industri.

Teknologjitë e hartografisë epigjenetike dhe serveret gjenden në Hamburg, Gjermani, ku përdorin sisteme të cerifikuara dhe të aprovuara nga CE dhe teknologji të rezonancës, të cilat operojnë 24 orë në ditë, 365 ditë në vit. Prej këtu ofrojnë shërbime për mijëra përdorues të S-Drive në më shumë se 20 vende dhe gjuhë në të gjithë botën.

Cell Wellbeing operojnë në Mirëqenie, Shitje me pakicë, Sport & Fitnes, Industri, Beauty&SPA me një shitje B2B (biznesit për biznes) dhe platformë shpërndarëse. Zyret e “CWB” gjenden në Gjermani, Britani të Madhe dhe Malajzi, së bashku me një rrjet të shpërndarjes në rritje që merret me shitjet, mbështetjen dhe trajnimin për përdoruesit lokal.