Oda e Afarizmit të Kosovës

Me rastin e përfundimit me sukses të trajnimit me temë “Strategjitë e Marketingut dhe Shitjes”, është bërë edhe certifikimi i pjesëmarrësve.

Disa foto nga momentet e shpërndarjes së certifikatave, për përfaqësuesit e bizneseve.