Në zyret e Odës së e Afarizmit të Kosovësës u mirëprit pronari i Company ‘Metali’, Elvan Alidema.

Qëllim i këtij takimi ishte informimi për shërbimet që #OAK ofron për anëtarët e saj dhe lobimin e vazhdueshëm për krijim të një klime më të mirë për të bërit biznes.

Në fund të këtij takimi palët arritën marrëveshje të bashkëpunimit.