Oda e Afarizmit të Kosovës

Lajme për Covid 19

Vendimet e reja të Qeverisë së Republikës së Kosovës lidhur me pandeminë Covid-19

I. MASAT PËR TËRË TERRITORIN E REPUBLIKËS SË KOSOVËS Hyrjet e qytetarëve të huaj dhe vendorë në Kosovë 1. Qytetarët ...
Lexo më shumë
/ Covid19, Lajmet, Lajmi kryesor

OAK rikërkon heqjen e orës policore dhe kufizimeve të orari

Oda e Afarizmit të Kosovës (OAK), shpreh shqetësimin e saj të thellë pas publikimit të masave të reja nga Ministria ...
Lexo më shumë

Masat e reja për mbrojtje nga pandemia Covid-19

Qeveria miraton masat e reja mbrojtëse nga pandemia Covid-19 I. MASAT PËR TËRË TERRITORIN E REPUBLIKËS SË KOSOVËSHyrjet e qytetarëve ...
Lexo më shumë
/ Covid19, Lajmet, Lajmi kryesor

OAK ripërsërit kërkesën për heqjen e kufizimeve dhe përkrahje të bizneseve

Largimi i kufizimeve të lëvizjes dhe orarit të punës për bizneset, shtimi i masave disiplinore dhe respektimi i rregullave gjatë ...
Lexo më shumë
/ Covid19, Komunikatat per Media, Lajmet

OAK kundërshton masat e vendosura nga Qeveria e Kosovës

Duke pas parasysh që kemi të bëjmë me një virus të panjohur deri më tani dhe i cili ka shkaktuar ...
Lexo më shumë
/ Covid19, Komunikatat per Media, Lajmet

Reagimi i OAK-së pas vendimeve të reja të Qeverisë

Oda e Afarizmit të Kosovës (OAK) shpreh shqetësimin e saj të thellë lidhur me vendimin e fundit të marrë nga ...
Lexo më shumë
/ Covid19, Komunikatat per Media, Lajmet