Oda e Afarizmit të Kosovës

Lajme për Covid 19

OAK, kërkon nga ATK, lehtësim dhe mirëkuptim për bizneset në kohë pandemie

Gjendja e krijuar në vend si pasojë e pandemisë Covid 19, ka rënduar shumë sektorin privat të vendit. Kësisoj, shumë ...
/ Covid19, Komunikatat per Media

(Raport) OAK, shpreh shqetësimet e saj për gjendjen e krijuar në vend

Oda e Afarizimit të Kosovës (OAK) ka shprehur shqetësimin e saj lidhur me gjendjen e krijuar në vend si pasojë ...
/ Covid19, Lajmet

Të largohet kufizimi i orarit dhe të lejohet puna brenda restauranteve

Gjendja e rëndë e sektorit privat si rezultat i pandemisë dhe mospërkrahja e mjaftueshme e bizneseve dhe punëtorëve të sektorit ...
/ Covid19, Lajmet