Oda e Afarizmit të Kosovës

Dhoma e Tregtisë dhe Industrisë Kosovë ka kënaqesinë të ju prezantojë me anëtarin më të ri, biznesin “DeniViki” SH.P.K.

E themeluar në Shtator të vitit 2020, kompania merret me prodhimin e folieve te aluminit, strech indrustrial, strech transparent, strech për ushqime, letër për pjekje dhe shumë të tjera, të gjitha këto me kualitet dhe cilësi te garantuar.

I filluar si biznes familjar, DeniViki SH.P.K. bashkëpunon me shumë biznese vendore në tregun e Kosovës. Mirëpo, biznesi ka nevojë për mbështetje dhe përkrahje në mënyrë që të rrisë prodhimin, zgjerimin dhe të arrijë potencialin që kompania posedon.

Për më shumë informata rreth biznesit në fjalë mund të vizitoni faqen e tyre:

https://www.facebook.com/denivikishpk