Kryetari i OAK Skender M Krasniqi, në një intervistë për CNA.al City News Albania ka folur për marrëdhëniet tregtare mes Shqipërisë dhe Kosovës.

Krasniqi ngriti shqetësimin për mosrespektimin e disa marrëveshjeve dhe mosnjohjen e shumë dokumentacioneve të shtetit të Kosovës nga qeveria shqiptare.

Intervistën e plotë të kreut të Oda e Afarizmit të Kosovës e gjeni në linkun më poshtë të pëgatitur nga gazetari Ismail Spahiu.

https://www.cna.al/2019/06/18/deshtojne-marreveshjet-ekonomike-shqiperi-kosove-krasniqi-jep-alarmin/?fbclid=IwAR1STVkM3yoSalTJhDzBQ3Fa0yl3jdxEzBhKQsXiHy0v1J5uAkGESW3C1sE