Oda e Afarizmit të Kosovës

Dhoma e Tregtisë  dhe Industrisë Kosovë ka kënaqësinë të i’u prezantoj me biznesin besnik anëtar “Ballkan Petrol”.

“Ballkan Petrol” është ndërmarrje e cila gëzon një reputacion të shkëlqyer në sektorin e naftës, derivateve, energjisë dhe gastronomisë në Kosovë dhe në rajon.

“Ballkan Petrol”, filloi punën në vitin 1990, si ndërmarrje për shitjen e derivateve të naftës dhe lubrifikantëve, mekanizimit, produkteve bujqësore dhe ushqimore.

Një pikë kthese kryesore në zhvillimin e korporatës është hapja e fabrikës për prodhimin e vajrave motorikë dhe industrialë “PrimOil” në 2006.

Më shumë informacione rreth kompanisë mund të gjeni duke klikuar linkun në vazhdim:

https://bit.ly/3LzA1vU