Oda e Afarizmit të Kosovës

Dhoma e Tregtisë dhe Industrisë Kosovë ka kënaqësinë që të iu prezantojë me biznesin anëtar Biohit Laboratory,  që në mes të tjerash është edhe qendër diagnostike terapeutike që ofron shërbime të ndryshme mjekësore.

Laboratori Biohit mbetet biznes besnik anëtar  i Dhomës së Tregtisë dhe Industrisë.

Me një staf profesional dhe përvojë shumëvjeçare në fushë e kujdesit shëndetësor mjekësorë “Biohit Laboratory” me qendrat e saj në qytetet me të mëdha të Kosovës kryen të gjitha shërbimet e analizave dhe vizita specialistike.

Qendra diagnostike terapeutike “Biohit Laboratory” kujdeset për shëndetin tuaj dhe ju mirëpret në qendrat e saj në Istog, Pejë, Deçan, Gjakovë, Mitrovicë e Prishtinë.

Për më shumë detaje rreth Laboratorit Biohit, kliko linkun në vazhdim:

https://www.facebook.com/biohitlab