Dhoma e Tregtisë  dhe Industrisë Kosovë ka kënaqësinë të i’u prezantoj me biznesin anëtar Eing COM.

Rregullimi i parqeve, shesheve, hapësirave publike, rrugëve, ujësjellës, kanalizim, mirëmbajtja verore dhe dimrore e rrugëve dhe parqeve, janë vetëm disa nga shërbimet të cilat ofron Eing COM.

Së fundmi kompania EING COM, ka bërë realizimin e projekteve në kuadër të organizimeve të Manifestës në Komunën e Prishtinës.

Nëse dëshironi që punët të përfundohen në kohë dhe me përgjegjësi të plotë, atëherë adresa juaj e vetme është EINF COM.

Më shumë informacione rreth kompanisë mund të gjeni duke klikuar linkun në vazhdim:

https://www.facebook.com/EING-COM-227169891353969