Në kuadër të vizitave të Dhomës së Tregtisë tek bizneset në gjithë Kosovës, përfaqësuese të Dhomës së Tregtisë vizituan biznesin “Aron D Tex”

Takimi u realizua me përfaqësuesen Valbona Dauti, me të cilën u diskutua rreth veprimtarisë se fabrikës së tekstilit, sfidat me të cilat po përballet dhe mundësisë së bashkëpunimit më Dhomën e Tregtisë.

Nga anën tjetër biznesi u njoftua nga afër më shërbime që ofron Dhoma e Tregtisë për bizneset.

“Aron D Tex” është fabrikë e cila merret me prodhimin e veshjeve.

Në fund të takimit palët lanë të hapura mundësitë e bashkëpunimit.