Oda e Afarizmit të Kosovës

Mobileria “Sollova” me seli në Podujevë ishte biznesi i radhës i cili u vizitua nga përfaqësueset e Dhomës së Tregtisë dhe Industrisë Kosovë.

Takimi u realizua me pronarin e kompanisë Bardhyl Sollova, ku me këtë rast përfaqësuesit e Dhomës së Tregtisë u njoftuan nga afër me veprimtarinë e biznesit dhe ecurinë e punës në këtë kompani.

Në kuadër të këtij takimi pronari i biznesit u njoftua edhe për shërbimet dhe punën e Dhomës së Tregtisë në ndihmë të bizneseve në vend.

Mobileria “Sollova” merret me prodhimin e kuzhinave dhe të gjitha llojeve tjera të mobileve.

 Në fund të takimit palët lanë të hapura mundësitë e bashkëpunimit.

Për më shumë informacione rreth kompanisë, klikoni linkun në vazhhdim:

https://www.facebook.com/profile.php?id=100057589713474