Kompania EAGLE Shipping L.L.C nga Komuna e Klinës, i është bashkuar Oda e Afarizmit të Kosovës për të rrugëtuar dhe luftuar bashkë çdo barrierë që pengon bizneset në zhvillimin e tyre.

Kujtojmë se EAGLE Shipping L.L.C ofron shërbime të transportit detarë për të gjitha portet e botës drejtë Kosovës dhe anasjelltas.

Për më shumë vizitoni: https://www.facebook.com/EagleShippingKs/