Oda e Afarizmit të Kosovës

Elkos Center si një profil i ri i ELKOS group, anëtare e OAK-së është rrjet i marketeve që ofron një shumëllojshmëri të produkteve për Ndërtim, Teknikë të bardhë, Vegla pune, Hekrari, Elektro, Ndriçim, Pjesë elektronike, Mobile, Kopsht, Tekstil shtëpiak, Sanitari, Ngjyra, Paisje për vetura e biçikleta dhe Paisje sportive.

Gama e produkteve (mbi 60.000 artikuj) në një hapësirë prej 15.000m² duke përfshirë produkte të kualitetit të lartë të firmave të njohura prodhuese me çmime të arsyeshme.

Aktiviteti i ELKOScenter është kryesisht i fokusuar në shërbimin e konsumatorëve.

ELKOS center ka krijuar një spektër tërheqës të shërbimeve për konsumatorët duke ua bërë sa më atraktive dhe më të lehtë blerjen.

Për tu informuar më shumë rreth ELKOS, vizitojeni uebsajtin  http://www.elkoscenter.com/
ose mund të vizitoni profilin në Facebook https://www.facebook.com/etcks/