Përfaqësues të Odës së Afarizmit të Kosovës u pritën në takim nga pronari i Ëmbeltore Dafina, Elmi Qenaj.

Qëllim i këtij takimi ishte diskutimi për sfidat me të cilat po përballen bizneset dhe shqyrtimi i mundësive të bashkëpunimit.

Në fund të këtij takimi, Qenaj shprehu gatishmërinë t’i bashkangjitet bizneseve anëtare në #OAK.

Shpërndaje: