Oda e Afarizmit të Kosovës ka vizituar biznesin transportues Enlogistics Transport Greqi – Kosovë i cili ndodhet në Fushë Kosovë.

Zyrtarët e #OAK-së janë pritur në takim nga pronari i kompanisë Enver Jetullahu i cili ka prezantuar veprimtarinë e tij dhe shërbimet që ofron, duke dhënë disa propozime për lehtësimin e punës së këtij sektori.

Palë janë dakorduar të fillojnë bashkëpunimin në të ardhmen në aktivitete të rëndësishme afariste.

Për informata më të hollësishme vizitoni linkun më poshtë:
https://www.facebook.com/enlogistics.transportgreqikosove.1?fref=search&__tn__=%2Cd%2CP-R&eid=ARAhelTkLFbgHf7XoIJppmop3r9wEfIHdvsJU1tT5o2_aL6an_qohSsAV_4MdTiuTPiJ_PJIRXBV3A94