Oda e Afarizmit të Kosovës ka kënaqësinë të i’u prezantojë me kompaninë më të re anëtare ENTERNET.ENTERNET është operator i licencuar për pajisje fiskale e cila posedon 7(shtatë) qendra në vende të ndryshme të Kosovës.

ENTERNET është lidere në fushën e saj dhe i’u shërben të gjitha bizneseve kosovare me profesionalizëm dhe me paisjet e tyre fiskale që e bëjnë më të lehtë punës për çdo biznes.

ENTERNET, si kompani e specializuar për këtë sektor, ofron shërbime për mirëmbajtjen e pajisjeve fiskale me anë të një stafi të trajnuar dhe certifikuar. Kjo kompani gjithashtu ka një sistem të ri fiskal i cili është efikas dhe ofron zgjidhje të duhur për biznesin tuaj.

ENTERNET, Zgjidhja juaj e vetme!