tePazari.com është kompani e re në tregun Kosovar dhe është një platformë unike e krijuar si kombinim i OnlineShop, Shpalljeve të vogla dhe Shërbimeve të ndryshme që do të ofrohen.

Synimi që ka tePazari.com është që të ofrojë zgjidhje për problemet e natyrave të ndryshme të cilat janë prezente në komunitet dhe të ofrojë shërbime të lehta, të shpejta dhe të thjeshta për përdoruesit.

tePazari.com ka krijuar një teknologji të re kërkimi dhe kontroll panel që i përshtatet çdo biznesi, pavarësisht natyrës që ka. Platforma ju mundëson që t’i krijoni kompanisë tuaj një kanal të ri të të ardhurave online.

Njëkohësisht tePazari.com ju bënë thirrje bizneseve të ndryshme të regjistrohen në platformë dhe të shesin online produktet dhe shërbimet e tyre.

Përfaqësuesi i tePazari.com Besnik Hajredini theksoi se shërbimet që ata ofrojnë nuk janë ofruar më herët dhe për këtë është unike, poashtu theksoi se gjatë javëve në vazhdim do të aktivizohen edhe disa shërbime të tjera në kuadër të tePazari.com.

Për më shumë vizitoni: https://www.tepazari.com/