Në zyret e Odës së Afarizmit të Kosovës u pritën në takim Islam Leka, pronari i biznesit anëtarë Restaurant Sharri dhe Jetmir Deda pronari i biznesit Euro Trans.

Gjatë këtij takimi u diskutuan disa nga sfidat me të cilat bizneset po përballen gjatë realizimit të veprimtarisë.

Në fund të këtij takimi, Deda vendosi të i bashkohet rrjetit të bizneseve anëtare në OAK