Kompania EUROFAMIS SH.A i është bashkuar shtëpisë së bizneseve më të madhe në vend Odës së Afarizmit të Kosovës.

Palët kanë vendosur të rrugëtojnë për një qëllim të përbashkët, përmirësimit të kushteve në të bërit biznes.

Përndryshe EUROFAMIS SH.A merret me ndërtime të larta dhe të ulëta si dhe asfaltimin e rrugëve.