Oda e Afarimizt të Kosovës nuk heziton në mbështetjen dhe avancimin e bizneseve vendore. Tani një tjetër bashkëpnim vjen me kompaninë Fitmi Commerce.

Kompania Fitmi Commerce me pronar Bafti Islamaj, vizitoi zyret e OAK ku edhe shprehi dëshirën për anëtarësim në këtë institiucion ngase iu qëndron pranë dhe punon për bizneset ksosovre e veçanerisht tani që nuk po rresht së punuari për rregullimin e udhëzimeve administrative të sektorit minerar.