Flux shpk anëtare e OAK, është kompani investive e themeluar nga korporata Alba Qeramika e cila është njëra ndër kompanitë më të suksesshme në 25 vitet e fundit në Kosovë.

Objekti TILIA karakterizohet me hapësira të mëdha, pamje magjepsëse drejtë maleve të Gjeravicës, me aromën e blirit dhe pishave të Moricës dhe freskinë lumit Erenik, arkitekturë të veçantë e shumë përparsi tjera që veçojnë dhe dallojnë kompleksin Tilia.

Për më shumë informata rreth Flux, mund të vizitoni linkun më poshtë:
https://www.facebook.com/flux.ks/