Zyrtare të Odës së Afarizmit të Kosovës (OAK) vizituan biznesin “Geris sh.p.k”., në Komunën e Ferizajit.

Gjatë këtij takimi theks i veçantë i’u kushtua sfidave që bizneset po kalojnë veçanarisht gjatë kësaj kohe të ballafaqimit me një situatë të vështirësuar ekonomike.

.Për më shumë, kompania “Geris” është pjesë e tregut kosovar për një kohë të gjatë duke ofruar produkte me kualitet të lartë të këpucëve për të gjitha moshat dhe stinët. Poashtu kompania eksporton produktet e saja edhe jashtë vendit.

Më shumë informacione, rreth kompanisë dhe produkteve që ofrojnë mund të gjeni përmes linkut në vazhdim:https://bit.ly/3eH0dEO

Shpërndaje: