Zyrtaret e OAK-së vizituan biznesin anëtar GERO System për të parë se si po e zhvillon veprimtarinë.

Ai u nda i kënaqur me punën që po bënë Oda e Afarizmit të Kosovës për bizneset duke e admiruar lart, prandaj edhe u shpreh i gatshëm të vazhdoj edhe më tej bashkëpunimin me një odë si kjo.

Kujtojmë se GERO System është përfaqësues ekskluziv i GDA-së për shitje, servisim dhe instalim te sistemit vakum të fshesave qendrore GDA. Tani GERO System veprimtarinë e saj e shtrinë edhe në Maqedoni.

Për më shumë: https://www.facebook.com/GeroSystem/