Të nderuar qytetarë të Republikës së Kosovës, Oda e Afarizmit të Kosovës ju uron 17 shkurtun, Ditën e Pavarësisë së Republikës së Kosovës.

OAK uron që kjo ditë e shënuar të frymëzoj më shumë përpjekje për zhvillimin e vendit, angazhim dhe përkushtim.

OAK do të vazhdoj të jetë krah i bizneseve, shtysë për zhvillim ekonomik, mirëqenie dhe solidaritet.

Kosova 11 vjet!