Me rastin e festës ndërkombëtare të gruas, një delegacion i Odës së Afarizmit të Kosovës ka vizituar disa nga bizneset anëtare të cilat drejtohen nga gra të sukseshme.

Drejtori ekzekutiv i Odës së Afarizmit, z. Ismet Mulaj me rastin e festës së gruas i përgëzoi gratë afariste për punën e mirë që janë duke e bërë, duke krijuar mirëqënie për familjën e tyre, ato kanë krijuar edhe shumë vende pune për gra tjera.

Oda e Afarizmit të Kosovës do të jetë gjithmonë afër zonjave afariste të cilat kanë dëshiren dhe ambiciën për të krijuar vende të reja pune.