Oda e Afarizmit të Kosovës

Në sallën ”1 Tetori”, në Prishtinë sot në orën 10:00 bëhet hapja e panairit Ndërkombëtar i Agrobiznesit dhe Ushqimit” “Agrokos”, organizuar nga biznesi anëtar i Odës së Afarizmit të Kosovës, CEO – Congress & Event Organization.

Pjesëmarrës do të jenë shumë kompani të agrobiznesit vendor dhe më gjerë.

Panairi do të jetë i hapur deri të premten.

Ju mirëpresim!