Amazona Hotel, anëtare e OAK-së është ndër restorantet e preferuara dhe të frekuentuara, mikpritje mbresëlënëse, akomodim dhe shërbim të specializuar.

Mrekullia e përgatitjes së ushqimeve fillon që nga përgatitja e arës së bukës, hedhja e farës, nga ujitja e deri te prodhimi dhe përgatitja e mishit. Të gjitha i prodhon dhe i gatuan vet.

Kapacitetet e Hotel AMAZONA, të restorantit brenda objektit (për 500 persona), restoranti në kopësht ( mbi 800 persona ), salla e seminareve, konferencave dhe e work shop-eve.
Për tu informuar më shumë vizitoni profilin në Facebook: https://www.facebook.com/HotelAmazona/