Hotel Sharri anëtar i OAK-ë, në një lartësi prej rreth 1.200 m (lartësi mbidetare), e cila preferohet për relaks, që si fenomen gërshetohet nga dy rryma të ajrit (ajri mesdhetar dhe ajri i Bjeshkëve të Sharrit) e preferuar nga mjekësia për nevoja të ndryshme, rehabilitim, fitim i rruazave të gjakut, përmirësimin e shikimit dhe të tjera. Hoteli ofron 20 dhoma ekskluzive dhe 11 villa të veçanta, objekti ka kapacitet për akomodimin e 60-të personave.

Hotel Sharri, gjendet në kilometrin e 20-të në drejtim të rrugës Prizren –Brezovicë. 
Për më shumë: https://www.facebook.com/hotelsharri/