Oda e Afarizmit të Kosovës

Ideal Group – Ideal Center anëtar i OAK, është një qendër ideale për Familjen tuaj!

Po ashtu kompania merret me ndërtime të larta, shitjen e banesave dhe shumë shëribime të tjera.

Për tu informuar më gjerësisht rreth kompanisë gjigante ideal grup, vizitojeni profilin në Facebook: https://www.facebook.com/idealcenter2012/