Biznesi anëtar i OAK, Ideal Group – Ideal Center me tre (3) pikat e marketit në Pejë, ka festuar 7 vjet punë

Oda e Afarizmit të Kosovës(OAK), e përgëzon kompaninë Ideal Group – Ideal Center për punën gjigante që po bënë dhe sukseset e arritura deri më tash, duke i premtuar mbështetje në ngritjen dhe zhvillimin e tyre dhe të gjitha bizneseve.

Po ashtu Ideal Group – Ideal Center merret edhe me ndërtime të larta, shitjen e banesave dhe shumë shërbime të tjera.