Në zyret e Odës së Afarizmit të Kosovës (OAK) u pritën në takim përfaqësuesit e Industrisë së Mishit Calabria, Gëzim Selimi dhe Trim Selimi.

Pas njoftimit rreth shërbimeve që #OAK ofron për bizneset anëtare dhe përkrahjen në kërkesat tyre, me këtë rast u arrit marrëveshja e bashkëpunimit ndërmejt dyja palëve.

Për më shumë Calabria është pjesë e tregut nga viti 1992, ndërsa në Industrinë e mishit është përfshirë nga viti 2013 dhe kapaciteti i plotë i prodhimit ditor është therrja e mbi 700 krerë gjedhë.

Për informata më të detajuara mund të vizitoni: http://www.imc-natura.com/imcnatura/