Në kuadër të vizitave tek bizneset në qytetin e Prizrenit, zyrtarë të Odës së Afarizmit të Kosovës (OAK) u pritën në takim nga Skender Tarashaj, pronar i kompanisë INEX-S SH.P.K.

INEX-S SH.P.K. është themeluar në vitin 1995 një ndër kompanitë më të mëdha të shitjes me shumicë në Kosovë e cila merret me distribuimin dhe shitjen e produkteve ushqimore.

Në fund të takimit INEX-S SH.P.K. i është bashkangjit rrjetit të bizneseve anëtare të OAK-së, me qëllim të bashkëpunimit në shumë fusha .