Gjatë konferencës “Regional B2B Event”, në Shkup, ata kanë kërkuar nga politikanët që të përshpejtojnë projektet infrastrukturore dhe të reduktojnë procedurat për qarkullim më të shpejtë të mallrave, që do të rezultonte me bashkëpunim dhe shkëmbim më të madh tregtar.

Kryetar i Oda e Afarizmit të Kosovës, Skender Krasniqi, fajin e adresoi tek autoritetet e Maqedonisë së Veriut. Sipas tij, dy vendet kanë potenciale për bashkëpunim më të mirë ekonomik, por se kjo duhet të zbatohet në praktikë.

Më gjerësisht vizitoni linkun më poshtë të televizionit Tvklan

https://bit.ly/2mjBnDc