Këtu mund të ndiqni intervistën e z. Hasan Gigollaj, anëtar i Bordit si dhe z. Hajdar Fejzullahu, anëtar i OAK-ut, lidhur me të arriturat e Odës si dhe problemet që i kanë shypshkronjat sot në Kosovë.

Intervistën mund t’a ndiqni nga minuta e 60-të.