Përfaqësueset e Odës së Afarizmit të Kosovës vizituan fabrikën e arit në Gjakovë, Invest Gold, ku u pritën në takim nga pronari Egzon Kuqi.Gjatë këtij takimi, Kuqi u informua rreth shërbimeve që oda ofron për bizneset anëtare dhe prioritetet që aktualisht është duke avokuar me interes për bizneset dhe sektorin privat.

Kuqi përgëzoi OAK-në për punën e bërë deri më tani, duke shtuar që edhe biznesi Invest Gold i shtohet listës së bizneseve të cilat i besojnë misionit të odës.

Për më shumë informata vizitoni: http://www.investgoldgjokaj.com

Shpërndaje: