ISP – Broadcast anëtare e OAK-së, me seli në Malishevë, bënë shpërndarjen e rrjetit me teknologjinë më të fundit të internetit, në Wireless, Coaxial dhe Fiber to.

Internet në të gjithë territorin e Kosovës me Wireless me teknologjinë e fundit 5Ghz/A/B/G/N/AC  dhe gjithashtu kabllorin në Komunën e Malishevës, me më shumë se 200 kanale të gjitha HD.

ISP – Broadcast është distributor i autorizuar në Kosovë për shitjen e platformës My Tring Ip Tv.

Nësë dëshironi të informoheni më tepër rreth ISP – Broadcast vizitoni profilin në facebook: https://www.facebook.com/ispbroadcastrks/