Odës së Afarizimit të Kosovës (OAK), së fundmi i është bashkuar edhe biznesi “Izovent”, me seli në Prishtinë.

Kompania “Izovent” me pronarë z.Erblin Fejzullahu ka një përvojë të gjatë ndër breza në këtë fushë dhe me përgjegjësi dhe punë të vazhdueshme mbulon tërë tregun kosovar. Biznesi “Izovent” ka arritur që me profesionalizëm dhe përpikmëri të ofroj paisje dhe shërbime për të gjitha sistemet e klimatizimit, ventilimit dhe termoizolimit.

Kompania “Izovent”, kryen termoizolimin e të gjitha sistemeve për nxemje si dhe ventilime e klimatizime.

Më shumë informacione rreth kompanisë mund të gjeni përmes linkut në vazhdim:

https://www.facebook.com/izovent1/

https://www.instagram.com/_izovent/?hl=en