Ne zyret e Oda e Afarizmit të Kosovës u prit në takim ambasadori i Kosova Art Academy (KAA) Naim Arifaj.

Qëllim i këtij takimi ishte diskutimi lidhur me mundësitë e bashkëpunimit ndërmjet OAK-së dhe KAA.

KAA është akademi e licencuar nga MASHT dhe është degë e LABA Itali.