Kapital është anëtari më i ri i Odës së Afarizmit të Kosovës. Përfaqësues të kësaj kompanie i kanë parë si të qëlluara iniciativat e OAK-së dhe janë shprehur të gatshëm për bashkëpunim.
Ndryshe, kjo kompani merret montimin e produkteve të energjisë solare.