Kofix SHPK dhe Oda e Afarizmit të Kosovës pas disa takimeve të përbashkëta arritën marrëveshje bashkëpunimi.

OAK i prezantoi kompnisë Kofix SHPK, shërbimet që ofron dhe problemet në të cilat hasin bizneset e këtij sektori gjatë zhvillimit të tyre si shkas i shumë problemeve, ndër to edhe mos harmonizimi i udhëzimeve administrative me ligjet në këtë sektor.

Meqë OAK ështe duke punuar vazhdimisht për të shtyrë përpara kërkesat e këtij sektori kjo ishte edhe një shtysë që  Kofix SHPK me proanr Arsim Thaqi, të bëhet pjesë e Odës.