Oda e Afarizmit të Kosovës

Kompania ArtaTex anëtare e OAK, prodhon rroba pune të unifikuara për kompanitë e ndërtimit, mjekësore, hotelet dhe restorantet, rrobat e unifikuara të punës për kompanitë e sigurimit, bluza, këmisha, pantallona dhe produkte të tjera promovuese të tekstileve bazuar në kërkesën e klientëve.

Arta TEX është certifikuar nga standardet e QMS. ISO 9001: 2008

Për më shumë informata rreth ArtaTex mund të vizitoni profilin në Facebook: 
https://www.facebook.com/artatex/