Oda e Afarizmit të Kosovës, gjatë ditës së sotme u vizitua nga kompania e gurëthyesit  ‘Sokoli Company’.

Donika Gashi, Koordinatore në OAK, gjatë këtij takimi prezantoi aktivitetet dhe shërbimet e ndryshme të cilat i ofron Oda e Afarizmit të Kosovës për bizeneset

Në anën tjetër Tafil Shala pronar i Gurëthyesit ‘Sokoli Company’,  foli për shërbimet që kompania tij i ofron, dhe peripetitë jo të pakta që ai has gjatë zhvillimit të biznesit të tij.Më tutje, z.Shala theksoi që përkrahë iniciativat e Odës së Afarizmit të Kosovës, i’u bashkua shumë bizneseve të këtij sektori duke nënshkruar peticionin lidhur me kërkesast e sektorit minerar.

Oda e Afarizmit të Kosovës mirëpret çdo bashkëpunim me investitorët vendor dhe të huaj.