Pas disa takimeve njoftuese në mes Oda e Afarizmit të Kosovës dhe kompanisë KRP Pastrimish.a., u dakorduan që të nisin një bashkëpunim të mirëfiltë.

KRP Pastrimi sh.a, me kryeshefin ekzekutiv Feim Salihu, iu bashkua OAK-ut.