OAK në konferencë për media lidhur me Udhëzimet Administrative të cilat janë në mospërputhje me Ligjin për Miniera dhe Minerale dhe efektet e taksës 100%.

Më gjerësisht mund të ndiqni kronikën e RTV21, në linkun më poshtë nga minuta 19:40