Oda e Afarizmittë Kosovës në konferencë për media, për shfuqizimin e Udhëzimeve Administrative të cilat janë në mospërputhje me Ligjin për Miniera dhe Minerale dhe efektet e taksës 100%.

Më gjerësisht mund të ndiqni kronikën e RTK-së, në linkun më poshtë nga minuta 23:55